Onderhoud

Service & onderhoud aan uw cv-ketel

Onderhoud aan uw cv-installatie is belangrijk, het waarborgt een veilige werking. Daarnaast voorkomt het ongewenste storingen, gaat het rendement van de cv-ketel omhoog en bespaart u energie. Een goed onderhouden cv-ketel gaat ook nog eens langer mee. Laat uw cv-ketel onderhouden door Installatiebedrijf Schoots. In samenwerking met Abel&co hebben we een uniek serviceplan ontwikkeld voor uw cv-ketel.

Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van vakkundig service & onderhoud. U heeft keuze uit drie verschillende service-abonnementen:

Monteur_met_kist_sh_56045722_web

Abel&co Onderhoud

Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.

Abel&co Service Plus

Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 12 jaar.

Abel&co All-in

Via het abonnement 'Abel&co All-in' bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening. U kunt een 'Abel&co All-in' abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 12 jaar.

Storing?

Heeft u een serviceabonnement van ons, dan hebben wij een 24 uursservice om dringende storingen op te lossen. Voor niet dringende storingen vragen wij u om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen.