Verwarming

Cv-ketel vervangen

In de meeste woningen in Nederland zorgt de cv-ketel voor aangename warmte in de woning. Wanneer uw cv-ketel aan vervanging toe is, dan is er de mogelijkheid om over te stappen op een duurzaam alternatief, zoals de warmtepomp. Voordat een warmtepomp kan worden toegepast, zijn er een aantal voorwaarden waaraan het huis moet voldoen. Zo dient het huis goed geïsoleerd te zijn. Daarnaast is er de vereiste om lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming te laten aanleggen. Als de woning niet aan deze voorwaarden voldoet, dan kost het te veel energie om de warmtepomp te laten draaien en kan in het slechtste geval de woning onvoldoende verwarmd worden. Ons advies is om eerst de woning te laten isoleren, er driedubbel glas in te laten zetten en lage temperatuurverwarming te laten aanleggen, voordat aan een warmtepomp gedacht kan worden.

Is uw woning ongeschikt voor een duurzaam alternatief, dan kunnen wij de cv-ketel of cv-installatie voor u vervangen. De nieuwe cv-ketel is waarschijnlijk zuiniger en in ieder geval betrouwbaarder dan uw oude toestel. Wij werken uitsluitend met A-merken zoals: Nefit, Intergas en Remeha. U kunt bij ons ook voordelig een cv-ketel huren.

Cv- ketel merkloos

Radiatoren, vloerverwarming en convectoren

Bent u nieuw aan het bouwen of gaat u verbouwen, dan kunnen wij de cv-installatie zoals radiatoren, vloerverwarming of convectoren, inclusief leidingwerk voor u aanleggen. Waar mogelijk adviseren wij lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming en convectoren, omdat deze energiezuinig zijn en uitstekend bij een warmtepomp passen.

Heaters voor bedrijven

Een heater is een ideale verwarming voor hallen en industriële ruimtes. Zodra er een warmtevraag is, slaat de heater automatisch aan en is de ruimte snel op de juiste temperatuur.

Vragen over verwarming?

Heeft u vragen over cv-ketels, heaters of een duurzame verwarmingsoplossing, neem dan contact met ons op