Over ons

Over Installatiebedrijf Schoots

Installatiebedrijf Schoots is een familiebedrijf en begrip in de regio Tiel. Sinds begin jaren 30, toen ons bedrijf werd opgericht, verrichten wij installatiediensten in voornamelijk de woningbouw. Zowel voor nieuwbouw als bij renovatie. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende installatiediensten zoals loodgieterswerk, dakwerk, zinkwerk, sanitair en verwarming, maar ook duurzame installaties zoals warmtepompen. Ons werkgebied is in de omgeving van onze vestigingsplaats Tiel, met de grotere plaatsen Culemborg, Geldermalsen en Buren.

Klanten

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, VvE’s, aannemers, woningbouwverenigingen, instellingen en bedrijven. Met 15 medewerkers hebben we op elk vakgebied de juiste vakman in huis, van dakdekker tot cv-specialist. Daarnaast zijn wij als organisatie flexibel en kunnen snel schakelen.

Installatiebedrijf Schoots is erkend Techniek-NL installateur (voormalig Uneto-VNI). Dit betekent dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ook ons lidmaatschap van Abel&co, een samenwerkingsverband van meer dan 200 installateurs, staat garant voor installatiewerk van hoge kwaliteit.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.